Nieuwbouw

Onze kracht zit in het nieuwbouwen op maat, wij hechten veel waarde aan het ontwerp en de detaillering daarvan. Vanaf het eerste ontwerp zitten wij graag bij u aan tafel om er voor te zorgen dat uw droomhuis binnen budget en planning wordt gebouwd en geheel naar uw wens wordt opgeleverd.

Verbouw

Net als u houden wij niet van verrassingen tijdens de verbouw en om dit te voorkomen zijn wij gespecialiseerd in het verbouwen in bouwteam. Wij zitten graag vanaf de eerste plannen bij u aan tafel om onze expertise met u te delen en zo met een vast budget en binnen gestelde termijn uw verbouw te realiseren. Maar natuurlijk kunt u ook met bestek en tekeningen bij ons terecht om een prijsopgaaf te laten maken.

Onderhoud en Renovatie

Het renoveren van woningen of zakelijk onroerend goed vraagt om oog voor detail en juist daar zit onze kracht. We respecteren en waarderen de originele details van het pand en met behulp van onze uitgebreide machinale kunnen wij ieder detail, kozijn of lijstwerk voor u namaken. Wij zorgen ervoor dat uw pand in originele staat er weer jarenlang in volle glorie staat.

Meesterbouw
Kranenburgweg 175
2583 ER Den Haag
T: 070-3888556
F: 070-3637256
E: info@meesterbouw.nl